Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkemáj + mustár milyen lehet?

Csirkemáj + mustár milyen lehet?

Figyelt kérdés

A kenőmájasos, májkrémes kenyeret nagyon szeretem mustárral, szerintem nagyon jól egyensúlyozza a máj édességét a mustár savanykássága.

Ma valami hagymás csirkemáj szerű kaját csinálok ebédre, és arra gondoltam, hogy milyen lenne a végén egy kis mustárral is összepirítanám.

Vélemények?

Nem szeretném elrontani, ha valaki esetleg próbált már hasonlót, érdekelne a véleménye! :)


2011. okt. 9. 11:52
 1/9 A kérdező kommentje:
Jobban belegondolva, eleve a pirított hagyma is nagyon édes, és iszonyú jól illik hozzá a savanyú mustár, pl hotdogban.
2011. okt. 9. 11:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Én már csináltam. Csirkemájból olyan resztelt májat, amiben volt bors és mustár. Nagyon fincsi. Kukoricás rizzsel vagy krumplival is. Nyugodtan tegyél bele mustárt, finom lesz!
2011. okt. 9. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:

Finom a csirkemáj mustárral. Küldök egy receptet, én már elkészítettem, nagyon finom és egyszerű:


[link]

2011. okt. 9. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2011. okt. 9. 12:39
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

én is szoktam hagymás mustáros májat készíteni. amikor a hagymás szafton megpuhult a máj, leszórom két kanál liszttel, majd hidegvízzel átforgatom, hogy egyenletes legyen a szósz.ekkor teszek bele mustárt, borsot, és egy kis tejföllel szaporítom.

nagyon finom pikáns , sűrű szaftja lesz, bármilyen körettel tökéletes.

2011. okt. 9. 12:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Csirkemájat hagymával, majorannával, sok zsírban megsütöd, összetöröd, mustárt, borsot, keversz bele, és a legfinomabb kenyérre valók egyike. /mustár íze jobban kijön, ha már nem sütöd/.
2011. okt. 9. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 doboszoli ***** válasza:

Szerintem is összepasszolnak, bár én nem keverném bele, hanem a klasszikus hagymás-majoránnás-borsos májhoz adnék fel egy jó csípős mustárt, "mártogatónak".

Szoktam kapni a tótoktól valami Horcika nevűt, jó ütős anyag.

2011. okt. 9. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
Esetenként a rántani való hús-szelet egyik oldalát kenem meg mustárral, belerakok egy csirkemájat, a hús másik felét ráhajtom, panírozom. Imádom.
2011. okt. 9. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
A sült csirkemáj mustárral? Szerintem fini lehet :)
2011. okt. 9. 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!