Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SEGÍTSÉG! Aki tud sütni az...

SEGÍTSÉG! Aki tud sütni az írjon!?

Figyelt kérdés
A vajat a cukorral, a vaníliás cukorral, a sóval meg a citromhéjjal krémesre keverjük a robotgép habverőjével. Egyenként beledolgozzuk a tojásokat...) a kérdésem, hogy még a robotgép segítségével kell a tojásokat beledolgozni, vagy már csak a saját kis fakanaladdal belekeverni???LÉGYSZI
2011. nov. 8. 15:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Robotgéppel. Nyugodtan használhatod nem lesz semmi baja. Csak akkor kell fakanalat használni, ha azt írja a recept, hogy a tojáshabot keverd a többi hozzávalóhoz, mert azt nem szabad a gyorsan forgó robotgéppel összetörni.
2011. nov. 8. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
robotgéppel gyorsabb és hatásosabb
2011. nov. 8. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
robotgép. Fakanállal csak akkor kell, hogyha a tojásfehérjét külön teszed hozzá, nehogy megtörjön a hab
2011. nov. 8. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!! és ez?:Egyenként beledolgozzuk a tojásokat, majd rászitáljuk a sütőporral elvegyített lisztet. mi az h rászitáljuk?azt is bele kell keverni? azt hogy kell belekeverni, mivel?? ne haragudjatok, de nagyon nagyon kezdő vagyok, és a páromat szeretném meglepni szülinapjára:)
2011. nov. 8. 15:57
 5/14 anonim ***** válasza:
Beleszitálni azt jelenti, hogy a lisztet egy szűrőm keresztül lassan szitálod bele. Ez azért kell, hogy a liszt teljesen sima legyen, ne legyenek benne csomók.
2011. nov. 8. 16:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 A kérdező kommentje:
és utána el kell keverni?? mentségemre legyen, hogy pasi vagyok:)
2011. nov. 8. 16:03
 7/14 anonim ***** válasza:
Igen, a lisztet beleszitálod és utána simára kevered, amig nem látszanak külön lisztdarabkák, hanem az egész úgy néz ki, mint egy kicsit folyósabb krém. Utána beletöltöd a formába, - amit elözöleg ki kell elöször vékonyan kenni vajjal vagy olajjal (csak hogy mindenhol legyen rajta egy réteg), utána liszttel kiszórni (kevés lsztet szorsz a formába, és a kezeddel ütegetve az oldalát szétosztod, hogy mindenhol lisztes legyen, a maradék lisztet kiöntöd), és berakod a sütöbe (általában elö kell melegiteni, ami azt jelenti, hogy elöre begyújtod, hogy mire belekerül a tészta, addigra elég forró legye. MEghatározott ideig (receptben benne van általában) sütöd, amig jó.
2011. nov. 8. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 A kérdező kommentje:
köszönöm:) rem jól sikerül
2011. nov. 8. 16:19
 9/14 anonim ***** válasza:
Majd ird meg, hogy milyen lett. SOk sikert!
2011. nov. 8. 16:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:

Jól írták a többiek:) Végre egy sütit sütő pasi.

Várjuk a beszámolót!:))sok sikert.

2011. nov. 8. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!