Töltött padlizsán - de hogyan?
Jah, és mennyi ideig süssem, hány fokon? Elektromos, légkeveréses sütő van.
Holnap akarom elkészíteni, szóval még bőven van idő válaszolni :) Ált. nem tennék fel ilyen kérdést, mert szeretek magam kísérletezni, de a kecskesajt túl drága ehhez, még véletlenül sem akarom elrontani :)
én így szoktam:
kis fantáziával összekombinálom, érzésre. legutóbb töltött gombát műveltem így, mert minden recept olyan kevésnek tűnt. igazából minden amit főzök hibrid :D
Mondjuk ezen a körön már túl voltam a kérdés kiírásakor, de azért köszönöm, hogy megpróbáltál segíteni, mindenképp megy a zöld kéz.
Most direkt nem akartam kísérletezni, de végül csak az lett belőle, a végeredmény pedig valami isteni lett :)
örülök :) de én szinte mindent megnézek, bármit is főzök :D bár a legutóbbi rakott krumplinál pont nem... érzésre mindent beleteszek... hagyma (alföldön állitolag szokás... egyszer ettem ott így... azótai s csak így csinálom :D)
egy kis virsli maradt a fagyóban, azt is bele. hegyes erős paprika. ha van, szalonna is. házi kolbász, meg ami a hűtőben van kis maradék koktélparadicsom is a tetejére a sajt mellé :D:D + iszonyatos mennyiségű tejföl. nem csoda hogy a nagy gáztepsivel 2 nap alatt benyomtuk :D:D de szerintem tényleg így a legjobb, nosaltyn is tökjó receptek vannak, de végül mindig többől gyúrok egyet. valahogy így sikerül :D:D és további jó kísérletezgetéseket, a legjobb amikor felteszem az alapot, de gyorsan még lesek neten még pár tippet, hiába tudom h hogy kell... de mégis... hátha jön még valami ötlet... :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!