Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Töltött padlizsán - de hogyan?

Töltött padlizsán - de hogyan?

Figyelt kérdés
Van egy csomó kecskesajtom a fagyasztóban(ajándékba kaptam), arra gondoltam, hogy felhasználom töltött padlizsánhoz. Még sose sütöttem padlizsánt, se kecskesajtos ételt. Azt találtam ki, hogy a kecskesajthoz még teszek paradicsomot, újhagymát, cukkinit, és majd ezzel töltöm meg a padlizsánt. Nem lesz így túl száraz? Esetleg mivel lehetne kicsit folyósabbá tenni a tölteléket (imádom, ha csicsogós az étel... :) ), illetve milyen fűszereket javasoltok? Vagy ha a töltelékhez van valami más ötlet, azt is szívesen fogadom. Annyi, hogy botmixerrel és társaival nem rendelkezek, így nem tudok pépesíteni.
2011. nov. 21. 12:40
 1/4 A kérdező kommentje:

Jah, és mennyi ideig süssem, hány fokon? Elektromos, légkeveréses sütő van.


Holnap akarom elkészíteni, szóval még bőven van idő válaszolni :) Ált. nem tennék fel ilyen kérdést, mert szeretek magam kísérletezni, de a kecskesajt túl drága ehhez, még véletlenül sem akarom elrontani :)

2011. nov. 21. 12:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

én így szoktam:

[link]

kis fantáziával összekombinálom, érzésre. legutóbb töltött gombát műveltem így, mert minden recept olyan kevésnek tűnt. igazából minden amit főzök hibrid :D

2011. nov. 21. 13:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

Mondjuk ezen a körön már túl voltam a kérdés kiírásakor, de azért köszönöm, hogy megpróbáltál segíteni, mindenképp megy a zöld kéz.

Most direkt nem akartam kísérletezni, de végül csak az lett belőle, a végeredmény pedig valami isteni lett :)

2011. nov. 22. 17:21
 4/4 anonim ***** válasza:

örülök :) de én szinte mindent megnézek, bármit is főzök :D bár a legutóbbi rakott krumplinál pont nem... érzésre mindent beleteszek... hagyma (alföldön állitolag szokás... egyszer ettem ott így... azótai s csak így csinálom :D)

egy kis virsli maradt a fagyóban, azt is bele. hegyes erős paprika. ha van, szalonna is. házi kolbász, meg ami a hűtőben van kis maradék koktélparadicsom is a tetejére a sajt mellé :D:D + iszonyatos mennyiségű tejföl. nem csoda hogy a nagy gáztepsivel 2 nap alatt benyomtuk :D:D de szerintem tényleg így a legjobb, nosaltyn is tökjó receptek vannak, de végül mindig többől gyúrok egyet. valahogy így sikerül :D:D és további jó kísérletezgetéseket, a legjobb amikor felteszem az alapot, de gyorsan még lesek neten még pár tippet, hiába tudom h hogy kell... de mégis... hátha jön még valami ötlet... :D:D

2011. nov. 22. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!