Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan tudnám megcsinálni jól...

Hogyan tudnám megcsinálni jól a rántott halat? Fagyasztott halfilét szoktunk venni, de ha beleteszem panír után az olajba teljesen lejön róla a panír, olyan mintha csak halat sütnék.

Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Enged ki a halat. Fontosa ,hogy forró legyen az olaj.


A tengeri hal filét én igy szoktam csinálni. finom ropogos.

Rizs lisztet tojást és hideg vizet simára keverek,palacsinta sürüségüre .Teszek bele csipet sütöport. Ebbe bele mártom a halakat és már megy is a forró olajban..

A magyar rizs liszt nem jó mert az állaga nem olyan lesz : /A magyar rizs liszt 60 %tartalmaz buza lisztet.../ Kinait vegyél a keleti füszeresben.

Kukorica lisztel is csinálhatod...

2011. dec. 12. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
oké,köszi a választ.
2011. dec. 12. 15:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

a kiengedett. sózott halat még töröld át alaposan papírtörlővel, szinte megszorongatva, hogy ne legyen vizes.

aztán lehet rendesen panírozni, és a két tenyered között nyomkodd rá a prézlit is.

valóban legyen forró az olaj, és csak rövid ideig kell sütni.

ahogy összekapja az első felét, már fordítsd is meg, hogy a másik felén is kapja össze a prézlit.

utána már csak pár perc, még újra megfordíthatod, a szép aranyszínű bunda eléréséig.

tipp. a tojásba keverj egy kanál tejfölt habverővel csomómentesre, így a panír is finom lesz.

2011. dec. 12. 16:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Jól mondta az előző, alaposan le kell törölni róla a nedvességet és máris jó lesz. Az is fontos, hogy ne vízben áztatva olvaszd ki.
2011. dec. 12. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat,megy a zöld kéz,hétvégén meg is csinálom:)
2011. dec. 12. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Csinálj sörös panírt :) angol fish'n chips recept szerint...liszt, egy tojássárga, kis sütőpor, annyi sör, hogy vastagabb palacsintatészta legyen belőle, mártod, forró olajban sütöd :) Isteni...hasábburgonya, tepsis, sütőben sült a legjobb hozzá.
2011. dec. 13. 07:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2011. dec. 13. 09:27

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!