Mennyi ideig áll el egy bontatlan lekvár?
nagymamámnál találtam lekvárokat, azok min. 10 évesek, nem penészesek, normálisan néznek ki, a fedele is sértetlen.
talán szilva, meggylekvárok lehetnek.
Jó lehet még? miből láthatom-érezhetem ha van baja?
"hogy most már a vitamintartalmuk nulla,"
Aztán miért és mitől lenne nulla? Kémiából korrepetálásra szorulsz!Az interneten hozzá nem értő hazugságokat terjesztenek!A vitamin nem tűnik el csak úgy!A C vitamin 190 fokon bomlik, erre azt terjesztik hogy minden főzésnél elbomlik holott ez nem igaz!
Ha nincs rajta penész, és a szaguk jó, akkor szerintem semmi bajuk.
Én egyet-kettőt kibontanék próbaként.
Mondjuk jó lenne tudni, mivel tartósította őket. Simán csak cukorral, vagy szalicillel. Ha ez utóbbi, nem tudom, 10 év után lebomlik-e vagy ha igen, akkor mire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!