Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marha fehérpecsenye húst...

Marha fehérpecsenye húst rakhatok a székelykápiba? Nem töltelékként, hanem apro darabkákta vágva.

Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 18:07
 1/5 anonim ***** válasza:

nagyon hosszú a főzési ideje, és kár azt a dárga húst káposztába tenni.

ha bele is teszed, előbb főzd meg puhára pörköltnek, bár nem annak való hús.

2011. dec. 21. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez ugyan nem szokás,abba disznó oldalad,vagy csülök való. Tehetsz azért bele,de az nehezebben fő meg,mint a káposzta.
2011. dec. 21. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Csinálj inkább belőle vadast: A káposztába tegyél sertés húst.
2011. dec. 21. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
mi marhából csináljuk, de hozzá kell darálni egy kis kacsát, vagy tenni a töltelékbe zsírt, mert amúgy száraz
2011. dec. 21. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 doboszoli ***** válasza:

Székelyről beszélünk!!

Nem tenném bele. Száraz is, drága is, másként elkészítve többet ad.

2011. dec. 21. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!