Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lehet készíteni zoldséges...

Hogy lehet készíteni zoldséges fasirtot, hogy ne legyen olyan olajos és hús helyett zoldséget teszunk a tésztályába?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 2. 17:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Hozzávalók:

25dkg zöldség(karfiol,brokkoli és/vagy répa

2db vöröshagyma

1db tojás

3 evőkanál zabkorpa

bors

paprika

piros arany

olaj

A zöldségeket főzd puhára.Törd össze.Fűszerezd,add hozzá az apróra vágott hagymát,tojást és annyi zabkorpát amennyit felvesz.

Formázd meg és süsd ki.

Sok sikert!

2008. máj. 23. 22:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
Mindenfajta fasírtnál kipróbálhatod: muffinsütő kis lukait vékonyan kiolajozod és abba pakolod a keveréket, úgy sütöd meg. Nem lesz olyan csöpögős-olajos, mint az eredeti verzó szerinti.
2008. jún. 11. 14:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!