Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyenek a habporok?

Milyenek a habporok?

Figyelt kérdés
Azokra a habporokra gondolok amikhez tej kell, ha hozzá teszed a tejet és felvered akkor állítólag ugyanolyan jó kis hab lesz belőle mint a habtejszínből. Tényleg így van?
2012. jan. 24. 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Egy kicsit "mű" ízuk van, de nem ehetetlen. A habtejszínnel ellentétben biztos felverődik, és tovább marad masszív, mint a rendes tejszínhab.
2012. jan. 24. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
56%
NEKEM MŰ IÍZE VAN . jobban szeretem a sima tejszín habot.
2012. jan. 24. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.Csak amiatt kérdeztem, mert van egy torta recept amit szertnék kipróbálni és abban ilyen habport írnak habtejszín helyett,mondjuk gondolom habtejszínnel is meg lehet csinálni.
2012. jan. 24. 16:22

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!