Hogyan kell sütni?
pácold be egy kis fokhagymás joghurtos, vagy citromos -olajos pácba.ha egy pár órát ebben álltak, egy vékonyan olajjal kikent serpenyőben szeletekben, vagy vékony csíkokra vágva fehéredésifóg sütöd, majd egy kicvsit rápirítasz magasabb hőfokon.
rengeteg ízesítési lehetőség van a fűszerekkel, amit szeretsz, nyugodtan szórj rá.
mellette párolj ropogósra zöldségeket, srépa, gomba, brokkoli,borsó, zbab, kínai kel.. stb, de a hagymákat is használd bátran. lila, vörös, fokhagyma, póréhagyma nagyon finomak fogyókúrában is.
A vegetás vízben kisütés fincsi. :) Előtte vágd fel laposabbra.
Vagy kevés olajon megsütöd (szintén vékonyra vágva), és közben valamilyen fűszert szórsz rá. Megfordítod, azt is megszórod, és sütöd tovább.
csinálj hawaii csirkét.
A mellet szeletekre vágod, sózod-borsozod.
Mind két oldalán vajban megpirítod, rá raksz minden szeletre egy ananász karikát, megszórod reszelt sajttal, alá öntesz egy kevés főző tejszínt és mérsékelt lángon a sütőben pirosra sütöd.
A tejszín és a sajt miatt nem tűnik fogyókúrásnak, de az ananász ellensúlyozza, hisz kalória égető bármilyen formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!