Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Otthon készített sajtot mivel...

Otthon készített sajtot mivel érdemes ízesíteni?

Figyelt kérdés

Most készítenénk először és nem tudom mivel lenne érdemes ízesíteni. Fokhagymát kívéve tudnátok ajánlani valamit?

Olvastam, hogy lehet: bazsalikom, bors, kakukkfű... de nem tudom mivel finom igazán...


Előre is köszi a válaszokat!


2012. febr. 6. 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lilahagymásat ettem még, az is nagyon finom. Snidling is fini lehet.
2012. febr. 6. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kömény, lilahagyma, fokhagyma, snidling, színes bors keverék, kapor, dió, szezámmag, chili, olívabogyó (szeletelt), zeller...
2012. febr. 6. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 Richie66 válasza:

Véleményem szerint ennek csak a képzeleted szabhat határt!

Üdv: egy szakács!

2012. febr. 6. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi, de mivel első próbálkozás lesz, szeretnék biztosra menni :-))) Hagymás és csípős ízt nem szeretnék, mert a kislányaim nem szeretik. Ezért szeretnék valami finomat és nem túl extrát... A kömény nem rossz ötlet!

Valaki még ötlet? :-)

2012. febr. 6. 11:14
 5/6 anonim ***** válasza:

olivabogyó

fokhagyma

pörkölt mandula

friss bazsalikom/petrezselyem

zöldborsó

kukorica

más fajta sajt - gombóc szerüéne beletöltve


stb...

2012. febr. 6. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
szinesbors, durvára őrölve.
2012. febr. 6. 13:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!