Nem fog hülyének nézni a hentes?
Ha kérek fél kg sertés combot és a felét darálva szeretném, a másik felét pedig egészbe, nem néz hülyének a hentes?
Sajnos nincs sok pénzem :(
Amit kérsz sajna kivitelezhetetlen, mert negyed kilóból kb 10 deka jön ki a darálóból a többi bennemarad.
Szóval ne lepődj meg ha rádob még egy kis nyesedéket!
ha kéred felszeletelik felkockázzák ledarálják.teljesen normális nem fog hülyének nézni.
ha meg azzal van bajod hogy "csak" fél kilót kérsz összesen amiatt se aggódj.volt hogy én csak 2 szeletet kértem mert azt akartam vacsorázni:)
Persze , megteszik, nem is csodálkoznak. az pedig sajnos igaz, hogy hiába választod ki a fél kiló szemrevaló húst,és kéred annak a felét darálva, az biztos, hogy a darálóban már van vagy negyedkiló az előzőből, és azt kapod.
egyszerűbb, ha eleve kérsz 25 deka darálthúst és 3 szelet szép húst.
A baj, hogy már egyre kevesebb háztartásban van hagyományos ( de akármilyen is) húsdaráló.valóban a legjobb megoldás, ha kiválasztunk egy szép darab húst, azt otthon ledaráljuk, szeleteljük, kockázzuk kedvünk szerint.
Ám a saját lányomból kiindulva, ( amikor koleszos volt)
nem rendelkeznek alapvető háztartási kellékekkel, így lehetőségük sincs a gazdaságos konyhai praktikákra.
Ő volt, aki hentesnél 10 deka darált húst kért, mire a hentes megkérdezte "nocsak lagzi lesz"...:)
végül is rendes a fickó volt, mert azt tanácsolta, hogy 2 főre
legalább 25 dekát vegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!