Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készül a sertés hentes...

Hogyan készül a sertés hentes módra, mikre kell figyelni?

Figyelt kérdés
A karaj a legjobb hozzá?
2010. márc. 16. 15:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen.Én avval csinálom.


E szerint:


Hozzávalók:

8 szelet karaj

20 dkg szalonna

6-8 db savanyú uborka

1 dl vörös bor



só, őrölt bors, liszt



Elkészítés:


A szalonnát apróra szeljük, kisütjük a zsírját, majd beletesszük a hosszú vékony csíkokra szelt savanyú uborkát. Ezt addig sütjük, amíg jól átsül, kicsit meg is pirul. Kiszedjük a szalonnás sült uborkát, majd a lében - ha kell, kicsit vízzel felengedve - puhára főzzük-sütjük a sózott, borsozott, lisztben megforgatott hússzeleteket. Ha már puha a hús, egy kis borral bolondítjuk, egyet rottyantunk még rajta. Kiszedjük a hússzeleteket, a visszamaradt szaftban átmelegítjük az uborkás-szalonnás ragut, ezt a húsokra halmozzuk, majd rizzsel, krokettel tálaljuk. Az ételbe só módjával kell, mert a szalonna sója és az uborka szaftja elég sós.

2010. márc. 16. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
kösz!!!!!!!
2010. márc. 16. 22:57

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!