Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lesz nehéz a kalà...

Miért lesz nehéz a kalàcs tésztàja, amikor kisül?

Figyelt kérdés
Kétszer visszadagasztottam, megis kelt, és mégis nem az a könnyü, amikor kisül!
2012. márc. 4. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Amilyen lisztek vannak az utóbbi időben nincs min csodálkozni. Ha megfeszülök sem tudok egy jó kelt tésztát sütni. Pedig 40 éve sütök, főzök , tehát nem a tapasztalat hiányzik.
2012. márc. 4. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
En sem most kezdtem, régebben nekem is jobban sikerült, de most olyan,amikor megemelem, mintha vasat emelnék!
2012. márc. 4. 20:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Kétszer keleszted? Nem túl kemény a tészta?

De amúgy a mai lisztek tényleg nem a legjobbak, még a drágábbak sem =(

2012. márc. 5. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem, nem kemény. Igen amikor megkel, visszadagasztom és utána újra hagyom kelni. Ez pontosan fonott kalács, amit készitettem. Amikor befonom úgyis hagyom még kelni. Csak azt nem tudom, sokszor az embert összezavarják.

Van amikor hideg sütõbe teszem, van amikor elõmelegitettbe. Szóval lehet ezzel rontom el?

2012. márc. 5. 11:02

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!