Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nutellából lehet valahogy...

Nutellából lehet valahogy mázat készíteni, azaz megszilárdítani?

Figyelt kérdés
Liszt, keményítő, vagy valami bevált recept valakinek?
2012. ápr. 8. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:
az eleve szilárd , jó máznak
2012. ápr. 8. 22:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem szilárd, hanem krémes.
2012. ápr. 8. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
puha vajat keverj el benne,ezután,ha beteszed a hűtőbe.megdermed,és kivéve is úgy marad egy darabig.Vagy tortabevonót olvassz meg,ebbe keverj nutellát,ez nagyobb eséllyel marad utána is szilárd,ha kivetted a hűtőből.Más ötletem nincs.
2012. ápr. 8. 23:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:

semmi értelme vajat keverni bele, ha a hűtőbe teszi, akkor a sima nutella ugyanúgy megkeményedik, mint a vaj, nem véletlen (lásd összetétele) - bármit beleraksz, csak ócska íze lesz


ha nagyon gond, hogy kicsit krémes, ha melegben van a süti, akkor kend fel és öntsd le csokimázzal

2012. ápr. 9. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
olvassz fel egy tábla kemyény keserűcsokit, és azzal keverd össze. a kemény csoki felkenve visszadermed, és a nuti sem lesz olyan nagyon édes.
2012. ápr. 10. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!! :)
2012. ápr. 10. 14:38

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!