Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A fagyasztott málnában is sok...

A fagyasztott málnában is sok a rost, vagy az károsodik a fagyasztás során?

Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Marad benne rost, vitamin kevésbé. attól függ mit szertnél készíteni, muffinba tökéletes, torta tetejére nem annyira jó mert plöttyedt, habbá verni cukorral tejszínnel vagy anélkül isteni
2009. jún. 19. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Ni igazán sütésre használnám.Inkább azért érdekel mert rostban gazadagon kell táplálkoznom. Azért köszi!
2009. jún. 20. 09:33
 3/4 anonim ***** válasza:
A rost változatlan marad fagyasztás hatására
2009. jún. 21. 01:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. jún. 24. 12:37

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!