Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fondant alá kell krém?

Fondant alá kell krém?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tortát szeretnék befedni fondant-tal, amit házilag készítettem! Csak a krémre tehetem rá a fondant-ot, vagy a piskótára is? Szóval vágjam ketté a piskóta lapot, és töltsem meg a tortát, majd rá a fondant, vagy a krém kerüljön a tortalapra, és úgy tegyem rá a fondant-ot?! Köszi előre is!!!
2012. ápr. 26. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:
kend be vajkrémmel, és tedd be a hűtőbe egy órára kb. utána mehet rá a fondant.
2012. ápr. 26. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Mármint milyen vajkrémmel?
2012. ápr. 26. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen. érdemes a torta töltelékéből vagy lekvárral megkenni a tortát körben kívül is (a tetejét is) mielőtt ráteszed a fondant bevonatot.


Az előző válaszoló a torta töltelékének használt vajkrémre gondolt.

2012. ápr. 27. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. ápr. 29. 15:12

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!