Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A mekibe hogy csinálják olyan...

A mekibe hogy csinálják olyan jóra a sültkrumplit?

Figyelt kérdés
itthon sose sikerül olyan ízüre
2012. máj. 1. 00:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
45%
Persze, hogy nem sikerül otthon, mert a "Mekiben" olyan krumplit használnak, amit kizárólag a cég számára termesztenek, saját nemesítésű fajta. Ezen felül a sütés sem hagyományos olajban történik, hanem pálmaolajban. Egy szó mint száz: otthon lehetetlen reprodukálni a "mekis" sült burgonyát.
2012. máj. 1. 00:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 A kérdező kommentje:
Ja ertem mostmar :) koszonom szepen :)
2012. máj. 1. 01:02
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
Cukrozzák is. Tesóm 3 évig dolgozott ott.
2012. máj. 1. 01:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 anonim ***** válasza:
52%

A McDonald'sŸ Híres Zsírban Sült Hasábburgonyája

Különleges Eszközök

Olajsütő

Hasábburgonya Szeletelő

(vagy türelem a krumpli szeleteléshez)

Hozzávalók:

2 nagy Idahoi vörösesbarna burgonya

1/4 csésze cukor

2 evőkanál kukoricaszirup

(Ételadalék: izocukor– „HFCS–High Fruitos Corn Sirup” magas fruktóz tartalmú kukoricaszirup. Ha boltban nem kapható kukoricaszirup: 1 csészényihez, használj 1 1/4 csésze kristálycukrot, és 1/4 csésze folyadékot (használd a receptben kért folyadékot).

1½-2 csésze forró víz

6 csésze CriscoŸ főzőmargarin „CriscoŸ shortening”

1/4 csésze marhahúszsír (vagy tedd félre a zsírt a korábban sült hamburgerekről)

2012. máj. 1. 01:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/17 anonim ***** válasza:

Mert sokféle krumplit termesztenek, és van, amelyiket kifejezetten sütésre, másikat salátának, stb.

Biztos nem a megfelelő fajtát választottad.

2012. máj. 1. 01:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/17 anonim ***** válasza:
64%

"Ételadalék: izocukor– „HFCS–High Fruitos Corn Sirup” magas fruktóz tartalmú kukoricaszirup."


Ettől a fruktóztartalmú kukoricasziruptól megy tönkre az anyagcsere úgy, hogy cukorbeteg és elhízott lesz az ember.

Vigyázzatok vele!

2012. máj. 1. 01:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 anonim ***** válasza:
56%

Mert a mekiben telenyomják minden b*zi ízesítővel, és a krumpli mire eléd kerül, már köze nincs a természethez. Magyarul műanyag kaja... de mérgezd csak magad.


Kutatásokkal támasztották alá, hogy a mekis krumpli (láss csodát) hónapok múlva sem rohad el. Ebből mire következtetsz? Hogy műanyag.


10 pont a griffendélnek.

2012. máj. 1. 02:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/17 anonim ***** válasza:
57%

Mert az nem krumpli amit a mekiben eszel, hanem "Fry"..


Az igazi krumpli lefagyasztva megfeketedik.


Amit a mekiben eszel az egy készítmény, ami krumplit is tartalmaz (főtt krumplipépet kb 60%-ot) meg tartalmaz szóját, hozzákevert növényi zsírt, szinezéket, és aromákat is.

2012. máj. 1. 02:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 anonim ***** válasza:
55%

# 4/8


Ez kb egy 100 éves recept amit leírtál, és már rég nem így készítik, mert gazdaságtalan. Ezzel a recepttel kb 1200 forintba kerülne egy közepes adag.

2012. máj. 1. 02:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/17 anonim ***** válasza:
73%

És lécci hagyjátok már abba ezt a cukrozást meg corn szirupozást, mert ez nincs benne, a fryban tutira nincs.


Ha lenne benne ilyesmi akkor 3 adag sütés után sűrű karamellmassza úszna a sütőkádakban, gondolkozzatok már....

2012. máj. 1. 02:37
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!