Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bográcsos marhapörkölt? Tobbi...

Bográcsos marhapörkölt? Tobbi lent

Figyelt kérdés
holnap bogracsozunk ti milyen bort es mennyi hagymat raktok bele?
2012. máj. 10. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Hagymát ugyanannyit rakok hozzá, mint amikor az adott mennyiségű húst gázon, lábasban főzöm, csakhát ugye bográcsban rétegezem a hozzávalókat.

Bort kizárólag vörösbort, a mennyiség függ persze egyikből is, másikból is a hús mennyiségétől.


Szerintem, ha hamarabb nem, hajnalban előkerül itt "Doboszoli", biztosan fejből fogja írni a pontos arányokat.

2012. máj. 10. 21:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 doboszoli ***** válasza:

"Kalibertől" függően 4-5 emberre számíts egy kiló húst, kilónként 2 fej közepes hagymát.

Száraz, vörös minőségi bort javaslok bele,(pl. Bikavér)a főzés vége előtt 2 perccel.Egy kilóhoz egy deci bőven elegendő. Egyet rottyan vele, és ahogy Lenin elvtárs mondá: be a szervezetbe!!

Jó étvágyat hozzá!

2012. máj. 11. 04:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon Köszönöm!
2012. máj. 11. 13:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát ezt ki ne hagyd, döbbenet jó volt:

[link]

2012. máj. 15. 23:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!