Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vacsira zabkását készítek,...

Vacsira zabkását készítek, sósan. Milyen fűszereket tegyek bele?

Figyelt kérdés

2012. máj. 23. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:

sósan??? meg tudod enni sósan???

Én mindig egy kevés mazsolát teszek bele,mert sósan nem bírom megenni

2012. máj. 23. 20:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
só,bors,fehér bors,köménymag,fokhagyma - ezekkel mind el tudom képzelni. de azért tegyél bele egy kis zöldhagymát és sonkakockát is,akkor tuti nem lesz rossz :D
2012. máj. 23. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem készíts egy adag proteinturmixot, öntsd rá 10deka zabpehelyre, hagyd állni 5-10 percet, és kész a tökéletes kaja. minőségi szénhidráttal, minőségi fehérjével
2012. máj. 24. 00:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!