Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan és mibe süssem meg a...

Angyal97 kérdése:

Hogyan és mibe süssem meg a csirkemellet, hogy omlós és kevésbé zsíros is legyen egybe?

Figyelt kérdés
Aki tudja írja meg légyszíves, köszönöm!

2012. máj. 31. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Római tál. Nem kell zsír hozzá.
2012. máj. 31. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sütőzacskóban szoktam. Isteni, puha, omlós, nem zsíros.
2012. máj. 31. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Sóágyon, sütőben. Nagyon zamatos és puha lesz, a bőre piros és ropogós.
2012. máj. 31. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is a sütőzacskót javaslom, tegyél mellé zöldségeket is, annak a gőze átjárja és puhítja!
2012. máj. 31. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Életemben nem hallottam olyan, hogy a csirkemell zsíros...

Ne süsd túl az a lényeg, simán sütőben is nagyon omlósra meg lehet sütni.

2012. máj. 31. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ha salátába rakom az ugyan úgy olyan finom lesz?

2012. máj. 31. 18:43

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!