Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kínai szezámmagos csirke...

Kínai szezámmagos csirke "bundája"? Miért nem olyan, mint a kínai büfékben?

Figyelt kérdés
Már jó párszor megpróbáltam otthon elkészíteni ezt is, meg az illatos-omlós csirkét is, de sosem olyan, mint az eredeti.. Egyszerűen olyan keményre, szárazra sül a bunda rajta, nem marad olyan jó puha... Mit rontok el, vagy hogy lehet ezen javítani?
2012. jún. 17. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]


eszerint a recept szerint csinálom!Nekem puha

2012. jún. 17. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
2012. jún. 17. 17:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Keményítő is kell bele nem csak liszt.
2012. jún. 18. 09:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Étkezési keményítő kell bele. Meg forró bő olajban süsd és ne sokáig.

Nosalty oldalán nagyon sok ilyen finom recept van, én is onnan szoktam csinálgatni és nekem nagyon finom lesz. :)

2012. jún. 29. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!