Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kelt tészta tésztája sütés...

Kelt tészta tésztája sütés után mitől lesz lágyabb? Mit kell belerakni összedolgozásnál többet? Több élesztő, hogy jobban felfújja? Több margarin? Olvasztott margarin, hogy foszlósabb legyen? Több tejföl? Esetleg valami más?

Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 10:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Csinálj az élesztőből kovászt és ne késsel vágd a tésztát hanem tépd
2012. júl. 18. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
jah és többször keleszd. Mármint összeaállítod, keleszted, formázod, keleszted, sütöd
2012. júl. 18. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. :)
2012. júl. 18. 10:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincs mit. Remélem tudtam segíteni. Sok sikert a sütögetéshez!
2012. júl. 18. 10:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. júl. 18. 11:07
 6/6 anonim válasza:
Az egyik titok, hogy nagyon lágy legyen a tészta, jó buborékosra verem, sütéskor nagyon szép szivacsos, könnyű lesz.
2012. júl. 18. 12:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!