Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sült krumpli serpenyöben...

Sült krumpli serpenyöben sütve finomabb vagy fritözben?

Figyelt kérdés
2012. aug. 15. 16:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Ízre szerintem teljesen egyformák.Én ugyan serpenyőben sütöm, mert nem szeretem a fritőzt takarítani:)
2012. aug. 15. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
serpenyőben :D
2012. aug. 16. 00:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim válasza:
63%
Sütőben, tepsiben a legfinomabb.
2012. aug. 16. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 lacimágus69 válasza:
100%
Szerintem serpenyőben és zsírban.Én szoktam beledobni egy mokkás kanál piros paprikát és bors-t is.Már az illata is mennyei!!Ja amúgy 130kg vagyok :-)
2012. aug. 17. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim válasza:
78%
Fritőzben és mirelit krumpliból.
2012. aug. 18. 06:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim válasza:
Szabad tűzön tárcsalapon...ha megkóstolod kidobod a fritözt a kukába :-)
2012. aug. 18. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyforma az íze, viszont a fritőz sokkal több energiát fogyaszt, és több olaj is kell hozzá. Ráadásul takarítani is kell, és a tárolása is sok helyet vesz igénybe. Max. akkor jó, ha rezsód van, és nem tudsz elég hőt termelni egy serpenyőnek. Egyébként tényleg a fűszerektől lesz inkább finomabb.
2012. aug. 18. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a héjában, parázson sült krumplira szavaszok, egy kis köménymaggal. Parázs hiányában pedig a kizsirozott tepsiben, sütőben sült változattal vannak a legjobb tapasztalataim!(Megsózni csak az asztalon szabad!)
2012. aug. 19. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim válasza:
100%
Serpenyőben félig ropogósra sütve, majd ha kész van rászórni egy kis fokhagymaport.
2012. aug. 19. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha ünnep jön , vagy sok vendég, és nagyobb adagot kell csinálni akkor fritözben.


előnyei:

Egyenletesre sül, nem kell fordítgatni, egy mozdulattal az egész, le van szűrve, egy hőfokot beállítasz és végig tartja...stb.


Van olyan is amibe nem kell kell sok olaj(1 kanál):

[link]


Serpenyőbe csak ha magamnak kell akkor szoktam.

Viszont Rántott hús, vagy rántott gomba azt is fritőzben csinálom.

Takarítani meg egyszerű, mert kiemelhető nekem a belseje, úgy meg ugyan olyan mint a lábas takarítása.

2012. aug. 22. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!