Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A nádcukor ugyanolyan cukros,...

A nádcukor ugyanolyan cukros, mint a rendes (fehér, kristály) cukor?

Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:
A szacharóz az szacharóz. Teljesen mindegy, hogy cukorrépából vagy cukornádból vonják ki. Ugyanaz az anyag, így az édessége is természetesen ugyanolyan.
2012. szept. 16. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
49%

Fehér: kártékony, hirtelen emeli a vércukorszintet.

Nád: A cukornád szárából finomítás nélkül, gőzöléssel készül.B vitaminokat ásványi anyagokat és melaszt tartalmaz.


Amit ajánlok:


Nyírfa : ezt a szervezet csak részben emészti meg, 75%a egyátalán nem hasznosul. Vagyis éppen négyszeres mennyiség ad a cukoréval azonos értékű kalóriát.

2012. szept. 16. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

"Fehér: kártékony, hirtelen emeli a vércukorszintet"


Ezt ki találta ki hogy a tiszta cukor emeli, a szennyezést tartalmazó meg nem?Az mire jó hogy a melaszt benne hagyják? Nem az a mérvadó hogy hány g cukrot fogyasztok? A cukorrépa tele van savakkal fehérjékkel ha nem tisztítanák ehetetlen lenne!

2012. szept. 16. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

"A nádcukor ugyanolyan cukros, mint a rendes (fehér, kristály) cukor?"

igen, ugyanolyan édes

és gyakran ugyanolyan fehér kristálycukor formában kerül eléd, mint a répacukor, meg sem tudod különböztetni

2012. szept. 16. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2012. szept. 23. 14:47

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!