Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kelt tésztában a liszt felét...

Kelt tésztában a liszt felét helyettesíthetem Graham liszttel?

Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit szeretnél belőle készíteni. Édes tésztánál nem túl szerencsés.
2012. szept. 16. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
meggyes kakaós kalácsot szeretnék
2012. szept. 16. 17:07
 3/3 Majmonka válasza:
Inkább a harmadát tedd bele első nekifutásra. A graham lisztből készült süti másabb, van akinek szokni kell az ízt, azt állagot és azt h nem fehér a tészta. Amúgy több folyadék kell bele, hogy olyan állaga legyen, mint a "rendes" kelt tésztának.
2012. szept. 16. 17:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!