Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marha pörihez melyik részét...

Marha pörihez melyik részét érdemes venni a marhának?

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 13:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Én combból szeretem a legjobban. De néha lapockából is csinálom.
2012. szept. 26. 13:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 intrepid ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a lábszár, és a nyak a legszaftosabb hús.
2012. szept. 26. 13:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hagyományosan lábszárból.
2012. szept. 26. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim válasza:
Lábszár, ha szárazabban szereted, comb.
2012. szept. 26. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:

Eddig én is csak lábszárból főztem.

Itt valakitől olvastam nemrég, hogy újabban főz hozzá nyakat is, lehet, hogy legközelebb kipróbálom vegyesben.

2012. szept. 26. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 doboszoli ***** válasza:

Nálam:

1. nyak

2. lábszár

3. vastag lapocka

4. szükség esetén bármi

2012. szept. 26. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 bumbi02 ***** válasza:
nyak és lábszár a favorit. A comb nekem kissé száraz.
2012. szept. 26. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
Lábszár és szegy. Akkor lesz finom, ha az olyan része, ami úgy néz ki, mintha sárga kötél lenne, az vajpuha lesz.
2013. febr. 18. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!