Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vadas mártáshoz való marhahúsn...

Vadas mártáshoz való marhahúsnak, melyik részét használják fel, ehhez az ételhez?

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 19:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Hátszin, rostélyos, szegy amit fözni, párolni lehet.
2012. szept. 26. 19:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 Dr.Martin ***** válasza:
A kérdés viszont hibás, mert az igazi vadas szarvashúsból van, a hamis vadast marhából készítik és csatlakozom az előttem szólóhoz. Rostélyossal a legfinomabb szerintem.
2012. szept. 26. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Marhanyak, puhahátszín, rostélyos szerintem is.
2012. szept. 26. 19:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!! :)
2012. szept. 26. 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Én combból szoktam csinálni, jó sok szalonnával megtűzdelve :)
2012. szept. 26. 20:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Feltuningolt szalonnás vadas,húú nagyon jól hangzik :).Köszönöm szépen a segítségeteket,mindet kipróbálom (idővel):)))
2012. szept. 26. 22:07

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!