Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért van az, hogy a babgulyás...

Miért van az, hogy a babgulyás másnapra besózódik?

Figyelt kérdés
Tegnap pont jó volt nem volt sós és nem volt sótlan... de ha már esszük másnap mindig sós lesz és szó szerint marja a torkon. finomnak így is finom, csak jobb lenne kevesebb sóval. Mitől lehet?

2012. szept. 30. 11:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Van benne füstölt hús? Mert az, ha nem áztattad ki, tud ilyet csinálni.
2012. szept. 30. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Valóban, ha füstölt hús volt benne, abból továbbra is kioldódik a só, így termésszetesen sósabbnak érezzük.

egy-két mokkacukor, vagy ennek megfeleő kiskanálnyi cukor sokat javít a helyzeten. nem lesz édes, nem kell aggódni emiatt!

2012. szept. 30. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen van benne füstölt oldalas, de előtte nem csak beáztatva lett, hanem külön vízben főztem meg és úgy raktam át a babhoz....mindig külön főzöm meg pont azért h ne legyen nagyon sós. De hát így is az lett. legközelebb kiveszem belőle és külön tálalom hozzá. A cukros dolgot meg kipróbálom :)
2012. szept. 30. 13:35

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!