Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A serpenyőknek miért befelé...

A serpenyőknek miért befelé domborodik az alja?

Figyelt kérdés
Az olaj így kifolyik oldalra a hús alól, ha homorú lenne, nem folyna ki.
2012. okt. 19. 10:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy jó minőségű serpenyőnek egyenes az alja. Nem kell méregdrágára gondolni.

A rossz, gyenge anyagból készült serpenyőknek valóban befelé domborodik, de ez nem direkt van, hanem mert rossz minőségű a serpenyő.

2012. okt. 19. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

utolsó, ez nem igaz, pl a tefál kerámiaserpenyő is enyhén befele domborodik, pedig nem mondhatni h rossz minőségű lenne:)


amúgy ha annyira zavar, akkor használj IGAZI wok-ot, annak gömbölyű az alja.


hogy mi az koa ennek a befel domborodásnak nem tudom, haszna tényleg nincs.

2012. okt. 19. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
11:55: Hát ez az, én is azt tapasztaltam, hogy mindegyik domborodik kisebb-nagyobb mértékben.
2012. okt. 19. 15:25

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!