Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem sikerül a kínai...

Miért nem sikerül a kínai mézes csirke?

Figyelt kérdés
Mindent a megfelelő arányban készítek el a mázhoz mégis átázik tőle a csirkemell. Egyszerűen nem keményedik rá úgy mint a kínai büfékben, teljesen átázik a máztól ízre olyan de állagra nem már több receptet is kipróbáltam és mégsem olyan.. Valaki nem tudna pontos receptet írni ami meg egyezik a büfékben található ropogós csirkékhez?
2012. okt. 22. 22:02
 1/3 A kérdező kommentje:
Lehet, de a pasimnak a kedvence..
2012. okt. 22. 22:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Mert nem elég forró az olaj, amiben sütöd.
2012. okt. 23. 00:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Amikor kisült, ne keverd rögtön össze a mázzal, várj amíg langyosra hűlt.Keményítőt szoktál a bundához tenni?
2012. okt. 23. 09:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!