Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyi sót raktok a rántott...

Mennyi sót raktok a rántott csirkecombra?

Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ:

ha előző nap sózom, akkor elég kevesebb is, mert van ideje arra, hogy a só kellő mértékben átjárja.

Ha pl. vasárnap ebédre akarom sütni, aznap reggel biztosan alaposan körbesózom, szépen elímítgatom rajta, hiszen csak 1-2 óra áll a só rendelkezésére, hogy átjárja a husit.

Attól is függ persze, hogy a család sósan eszik, vagy csak kevésbé.

2012. nov. 4. 11:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
igen, de úgy értem mennyi mennyiséget? Egy csipetet v. többet :)
2012. nov. 4. 11:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem 1-1 csipet mehet egyenletesen mindkét oldalára.
2012. nov. 4. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindig kiteszek sót egy kistányérkába, kb annyit, amennyi kell a sózáshoz. (minden szelethúsnál ) amennyit a három ujjammal fel tudok csippenteni annyi az egyik oldala, és ugyanekkora csipet a másik oldala is, egyenletesen eloszta szóráskor.nekünk így pont jó.

ha tehetem este már besózom a másnapi húst.

2012. nov. 4. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!