Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen fűszerekkel lehetne...

Milyen fűszerekkel lehetne feldobni a párolt zöldségeket?

Figyelt kérdés
Illetve melyikhez mi illik? (brokkoli, padlizsán, répa, karfiol- ezekre gondolok) a Vegeta, delikát stb. kiesik, mert ezekben ízfokozó van.
2012. nov. 4. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:
lidlis fűszerekben nincs nátrium-glutamát
2012. nov. 4. 12:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Kakukkfű! Nagyon finom tőle.
2012. nov. 4. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

bazsalikom, rozmaring, kapor, fokhagyma, vöröshagyma, bors, majoranna, őrölt kömény, curry, gyömbér... stb.

mindig kísérletezz,, három félénél többet ne használj egyszerre a són kívül. majd ráérzel az ízekre.

citromlé, citromhéj, narancs ugyanígy, kis méz, csipet dió, szerecsendió is nagyon feldobja a párolt zöldségeket.

sokáig fogyóztam, kipróbáltam sokfélét. pl a zeller a maga kesernyésségével is nagyon finom tud lenni.

hangyányi mézzel lehet egy kis édeskés ízt is bevinni.

és persze a sok finom zöldfűszer, amit csrepekben akár magunk is termeszthetünk.

2012. nov. 4. 12:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!