Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Karásonyra habkarika? Hogyan...

Karásonyra habkarika? Hogyan kell csinálni? Mivel lehet ízesíteni (hogy szép rózsaszín, sárga, stb. legyen)?

Figyelt kérdés
2012. nov. 16. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
2012. nov. 16. 22:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:

[link]


sütés előtt ételszínezékekkel színesitheted

2012. nov. 17. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

A linkek nagyon jók, színt boleroporral tudsz varázsolni.

nagyon kevés kell belőle, icipici vízben oldva, és a habhoz adva.

rózsaszínek-eper, málna,meggy

sárgák-narancs,őszi, multi

lilás-feketeszőlő.

rajtad múlik, mennyit teszel bele, hogy szép színű legyen.

2012. nov. 17. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

A Bolero sosem jutott volna eszembe! Jó ötlet!

2012. nov. 17. 16:41

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!