Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell rántott csirkemájat...

Hogy kell rántott csirkemájat csinálni?

Figyelt kérdés
A panírozás okés, de az előkészítést és a sütést nem tudom.

2012. dec. 7. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha sertésmáj, akkor előkészítésként tejbe áztatás, de a csirkemájat tudtommal nem kell. A sütés lassan, kis tűzön. Na meg ha sertésmáj, akkor amint megsült és kivetted az olajból, akkor sózd csak meg. Csirkemáj esetén ez nem okoz problémát, hogy csak sülés után jó sózni.

De pontosan mire gondolsz itt előkészítés és sütés alatt? Erre?

2012. dec. 7. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim válasza:
85%
Először mosd meg a májakat, aztán tedd rá papírtörlőre vagy szalvétára, hogy az vizet az beszívja. Ha van rajta szív,azt vágd le. Aztán bepanírozod. Forró, bő olajba beleteszed a májakat, aztán ha már megsült az egyik oldala, megfordítod, hogy megsüljön a másik is. De vigyázni kell vele,mert nagyon pattog, nekem mamámnak a szemébe bele fröccsent egyszer így a forró olaj. Ha neked is nagyon pattog, tegyél rá fedőt amíg sül. Vagy vannak olyan receptek is, hogy sütőben lehet sütni. Én úgy még sose csináltam mondjuk, de ha gondolod kipróbálhatod úgy is. :)
2012. dec. 7. 18:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm amit írtatok.

Igen erre gondoltam, hallottam ilyen tejbe áztatós mizériát is.

Nem lesz kemény ha túlsütöm? -mint mikor főzöm

Sózni akkor kell ha kisült?


Meg most lassú tüzön süssem vagy forró olajban?


Bocsánat, csak szeretném, hogy jó legyen.


Tésztasaláta jó mellé köretnek?

2012. dec. 7. 19:07
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Májhoz nem szoktak tésztát tenni.Főtt krumpli a legjobb hozzá.Pont nem szabad forró olajba tenni csak kicsit sercegjen.
2012. dec. 7. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen ,ne legyen túl forró a zsirdék.hamar sül, pár perc múlva meg kell fordítani. ha szép aranybarna, akkor már kész, de egyet vegyél ki és szúrd meg villával próbaképpen. ha nem jön véres lé tényleg kész, szedheted ki a többit is papírtörlőre.

rizs vagy krumpliköret illik hozzá.

2012. dec. 7. 19:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 mustafa33 ***** válasza:
100%
Egyszer ettem juhtúrós sztrapacskával, (muszájból, nem volt más) és nagyon bejött mindenkinek ez a kombináció.
2012. dec. 7. 23:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
2012. dec. 8. 09:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönök mindent, nagyon finom lett.

Csináltam hozzá krumplipürét és tésztasalátát is.

Nem is fröccsent sütésnél csak egyet.


Mégegyszer köszönöm!

2012. dec. 9. 10:30

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!