Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik ételtípus elkészítésébe...

Melyik ételtípus elkészítésében mozogsz a legotthonosabban?

Figyelt kérdés

Én például nem vagyok egy kimondott konyhatündér, de a bundázásban igazán otthon vagyok. :) Eléggé különleges ízkombinációkat sikerül összehozni, így az egyszerű bécsi szelet, vagy sült tök, esetleg sültsajt, vagy épp sonkás sajtos bundáskenyér mindig különlegesre sikerül :)

Ti miben vagytok igazán jók főzés terén?


2009. aug. 20. 16:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
sültek...szintén nem konyha tündér
2009. aug. 20. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenben, de sütni nem nagyon tudok. Most próbálgatok sütögetni, de az a rossz, hogy leggyakrabban az újságokban, szakácskönyvekben nem jól vannak az arányok. A múltkor is csináltam egy sütit és a krémje 2 adag tésztára is elég lett volna. :)
2009. aug. 20. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább sütiket sütök,mint főzök!:)
2009. aug. 20. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én bármit megfőzök, megsütök, még a macerás kajákkal és sütikkel is próbálkozom. A családom reakcióját látva, megéri.
2009. aug. 20. 16:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
én is inkább a sütikben vagyok jó (de azért annyira nem:D)
2009. aug. 20. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Háát én paprikáskrumplit és krumplipürét tudok jól csinálni:D kell,hogy kóstolgathassak,az ízesítés miatt,különben még nem igazán érzem,mennyi fűszer kell. Egyébként privátban le tudnád nekem írni egy-két ilyen bundának a titkát?:)) Nagyon rég ki akartam próbálni ilyen újdonságokat,de nem tudom,mi jó. Köszii előre is:)
2009. aug. 20. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Zsíroskenyér,vajaskenyér :o)
2009. aug. 20. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Manapság fillérekért lehet kapni száraztésztákat, de én imádom a finom házi tésztáimat. A szélesmetéltet, lasagne-tésztát, a cérnametéltet (ami vastagabb sajnos mint a bolti) mindig magam készítem, és volt már hogy friss bazsalikommal gyúrtam a lasagne-tésztát, és rosszul tettem, mert azóta szinte havonta kell csinálnom, mert annyira ízlett a családnak. :-)
2009. aug. 20. 21:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Sütikben elég jó vagyok, kivéve amibe élesztő kell, olyat nem is csinálok. A rántott dolgok is jól szoktak sikerülni. Ritkán van hogy valami nagyon nem sikerül és még a kutyának sem kell :-)

Mostanában volt időm, és sok új receptet kipróbáltam, sikerült minden elsőre, de persze finomítani mindig van mit.

2009. aug. 20. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a palacsinta sütésben vagyok jó.Van,hogy hetente 4-5 alkalommal is sütök.:D És a nokedlit tudom még jóra megcsinálni.Soha nem az a ragadós mászkos valami lesz hanem fincsi nokedli.
2009. aug. 21. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!