Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagyon száraz lesz a mézespusz...

Nagyon száraz lesz a mézespuszedlim miután kisült, hogy javítsam a receptjét?

Figyelt kérdés

Tegyek esetleg több folyadékot bele vagy inkább zsiradékot?

Próbáltam már a dobozos-elzárós és az almás megoldást is, de kőkemény maradt.

Másik kérdésem, hogy hogy tudnék neki olyan szép fehér, sima bevonatot készíteni?


2012. dec. 10. 14:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, a mézespuszedlit el kell tenni 1-2 napra, akkorra megpuhul.
2012. dec. 10. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!