Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért száraz a palacsinták széle?

Miért száraz a palacsinták széle?

Figyelt kérdés

A széle mindnek száraz, de miért? Nem értem.

Köszönöm a válaszokat.


2012. okt. 19. 14:58
 1/8 A kérdező kommentje:
Meg mikor megfordítom, szinte egybe van az egész, nem puha. Miért?
2012. okt. 19. 15:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert ahogy terül szét a tészta ott lesz a legvékonyabb.
2012. okt. 19. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:
De az anyósomé mindig puha, a széle is. Talán nem jó a serpenyő? Vékony lemez, gagyi serpenyőm van. A Tefal megér 5000-t? Abba nem ragad és nem száraz?
2012. okt. 19. 15:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Mert lehet kisseb serpenyőben csinálja vagy vastagabb aljúban.

Szerintem nem a márka a lényeg hanem a kialakítása a serpenyőnek.

2012. okt. 19. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
De az is lehet,hogy ő gáztűzhelyen csinálja míg te villanyon,vagy épp fordítva.
2012. okt. 19. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
függhet a vastagságtól, az olajtól ...
2012. okt. 20. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 mustafa33 ***** válasza:
Száraz a széle. Ěs ropogós? Akkor ide vele ☺
2012. okt. 20. 23:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
sok benne a liszt!!!!
2012. okt. 28. 01:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!