Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pataki tálról van tapasztalato...

Pataki tálról van tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Mi a különbség, hogy belül mázas ill. nem mázas tál között?
2012. dec. 13. 13:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem römertopf van, az nem mázas, de nagyon jó. Olyan sok finomságot lehet készíteni benne, mi elég sűrűn használjuk.
2012. dec. 13. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen forró tud lenni, óvatosan fogd meg.
2012. dec. 13. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 Juili ***** válasza:

Ezen az oldalon találsz praktikát is

[link]


illetve recepteket


[link]

2012. dec. 13. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Évek óta használom és nem rossz. Egy hátránya van,hogy a sült dolgok amik az étel szint felett vannak az oldalára sülnek, mert főzés közben a kaja "apad", .Áztatással lehet valamit elérni, de kaparás nélkül nem jön le. A sólet és az Erdélyi túros isteni benne.
2012. dec. 14. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!