Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kakasból tyúkból mit készítsek...

Kakasból tyúkból mit készítsek? Van rengeteg de pörköltnek v. levesnek már kissé unjuk.

Figyelt kérdés
Más ötlet?
2012. dec. 15. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Pedig szerintem a kakas levesnek és pörköltnek a legjobb.


:)


[link]

2012. dec. 15. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyanyám régen kifilézte, és csinált belőle töltött káposztát, -paprikát.
2012. dec. 15. 14:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Én lefejteném a csontról a húst, és szinte bármilyen húsételt el lehetne belőle készíteni. (tejfölös szelet, brassói, gyros, rizses hús...) Mivel, kis darabokban van megfelelő ideig tartó főzés, sütés során elkerülhető, hogy "vénnek" tűnjön a hús. A csontból ,ha a húslevest unjátok alaplevet lehet készíteni, lefejteni az esetleg rajtamaradt hasznos részeket, és a levet megfőzni tárkonyos ragulevesnek vagy bármilyen fincsi levesnek.

Ha van római tálad, abban még a tyúk is finom porhanyósra, olvadósra megsüthető, csak egy éjszakát vízben kell áztatni a tálat.

2012. dec. 15. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!