Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkemellböl pörkölt?

Csirkemellböl pörkölt?

Figyelt kérdés
Lhet tejfölös pörit csinàlni csirkemellböl,vagy nem ?
2009. szept. 4. 09:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig abból szoktam, tök fincsi. Ugyanúgy, mint disznóból, csak hamarabb elkészül.
2009. szept. 4. 09:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak csirkemellből csinálom, mást ugyanis nem nagyon eszünk (húsfélét). nagyon finom :)
2009. szept. 4. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi.megnyugodtam,ugyanis csak az van itthon:)
2009. szept. 4. 09:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én kizárólag abból készítem mindig!
2009. szept. 4. 09:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
39%
Csirkemellből nem lehet igazán jó pörköltet készíteni,mert nagyon száraz,szeleteld inkább fel,és készítsd el lecsós szeletnek,úgy nem lesz száraz és folytós.
2009. szept. 4. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én csirke mellből készítem és nagyon imádják a gyerekek. Nem igaz,hogy száraz akkor valaki ott valamit elszúr.

A csirkemellet mikor ráteszed az olajra először levet enged aztán sül. De ezt gyakorlott szakács tudja.

2009. szept. 4. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 A kérdező kommentje:
Màr elkészült:)Nem tünik szàraznak,de a hàz gazdàja jön mindjàrt,és megmondja!
2009. szept. 4. 11:38
 8/13 anonim ***** válasza:
63%
Aki szerint a csirkemellből készült pörkölt jó,az még soha nem evett jó csirkepörköltet.Ahhoz a combot és a farhátat kell megfőzni,és nem olajon,hanem zsíron.Mellesleg az olaj rákkeltő is.Ha kipróbálod,te is rájössz,hogy igazam van,és soha nem fogod mellből főzni a pörköltet.Ha pedig házicsirkét kapsz,az még sokkal finomabb.
2009. szept. 4. 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
Egyetértek 12:29-el.
2009. szept. 4. 12:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor már elkéstem, de szerintem borzasztó. Én egyszer próbáltam ( nálunk nagymamám neveli a csirkét, és a melle mindig külön van téve, nehogy bekerüljön pörköltbe levesbe vagy ilyesmi, mert csak rugdosva van) szóval borzasztó lett az eredmény. Vérszegény, száraz, ízetlen szörnyű. Többet nem próbálom. Meg egyébként is, a melle nem pörköltnek való.
2009. szept. 4. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!