Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak, hogy ne legyen...

Mit csináljak, hogy ne legyen a palacsintatésztám olyan tömény?

Figyelt kérdés

Az enyém mindig olyan sűrűre sikerül, pedig szóda is van benne.. mégsem azt a laza hajszálvékony tésztát kapom hanem ilyen vastagat, töményet, amit ha megtöltök 1 db teljesen eltelít....


Tudtok vmi receptet 1liter tejhez?



2013. febr. 23. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Hígítsd fel tejjel, vagy ásványvízzel. Ha lukacsost szeretnél, akkor a tojásfehérjét verd fel habbá és úgy keverd az elkészített tésztába.
2013. febr. 23. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha a tészta nagyon sűrű, akkor több tej+szóda, kevesebb liszt. Nem lehet,hogy a serpenyőbe teszel sok tésztát? Kevesebbet folyass szét forró olajon, hogy vékonyabb legyen a kész palacsinta.
2013. febr. 23. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Több tejet és vizet kell belerakni, hogy hígabb legyen, akkor vékonyabbra tudod sütni és vigyázz, hogy nem túl sok tésztát tegyél a serpenyőbe!
2013. febr. 23. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!