Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lesz lágyabb a muffin...

Mitől lesz lágyabb a muffin tészta?

Figyelt kérdés
Amit csinálok, mindig töményebb egy kicsit, de szeretnék máskor olyan lágyabb, "szelősebb" tésztát csinálni. Tipp?
2013. febr. 23. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Natur joghurttal szoktam készíteni
2013. febr. 23. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

hígabbra csináld, ne keverd túl és mehet még bele egy kis sütőpor

a legtutibb akkor lesz, ha a liszt egy részét rétesliszttel helyettesíted

2013. febr. 23. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

mennyire legyen híg? :)

egyébként köszönöm a tippeket!

2013. febr. 23. 21:52
 4/5 anonim ***** válasza:
ha fele-fele arányban használsz sima-, illetve réteslisztet, attól (mármint a rétestésztától) lazább, levegősebb lesz a muffin szerkezete, de az egészet nem szabad kicserélni rá, mert attól morzsalékos lesz (tapasztalat).
2014. márc. 10. 22:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
nah, miket írok már? xDD természetesen nem "rétestészta", hanem "rétesliszt", bocsánat! :)
2014. márc. 10. 22:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!