Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lehet mákos gubát zsemléből...

Lehet mákos gubát zsemléből csinálni?

Figyelt kérdés
ha lehet vki leírná a receptet? Állítólag nem olyan a tésztája, mint a kiflinek. Vmiből több kell?
2008. jún. 11. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

tényleg nem ugyanaz a tésztája. néhány boltban ki is írják, hogy "vizes zsemle" és "tejes kifli"


ugyanúgy kell csinálni, csak más lesz az íze, meg az ásztatásnál a kiflit ügye karikázza az ember, azaz az átsült kéreg egyben marad, és ezzel egyeben tartja a belséjét is. A zsemle ellemben nem nagyon aprítható így, úgyhogy az jóeséllyel szétesik teljesen.


recept:

[link]

2008. jún. 11. 19:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
És akkor ne is nagyon próbálkozzak zsömlével, mert hiába?
2008. jún. 11. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Abból készíted, amiből jólesik! Egy ismerősöm sima kalácsból készíti és isteni finom!!!

Jobban elázik, mint a kifli, de senki nem törődik vele. Az íz a lényeg, hidd el, ha jó lesz, kanállal is megeszik :-)

2008. júl. 22. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!