Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Cukkini leves készítéséhez...

Cukkini leves készítéséhez megpucoljam a cukkinit?

Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 09:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Én megszoktam :
2013. máj. 6. 09:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezeket a kis gyenge cukkiniket én nem szoktam.krémlevesnek is teljesen jó héjastól.
2013. máj. 6. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
Én sütni szoktam, és nem pucolom meg, nagyon zsenge héja van, sokkal zsengébb, mint a kígyóuborkának.
2013. máj. 6. 09:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2013. máj. 6. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne,legalabbis en soha nem pucoltam meg.
2013. máj. 6. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:

Hámozd vékonyan hámozóval csíkosra, akkor majdnem döntetlen lesz :)

pl én a kígyóuborkát mindig csíkosra hámozom, mutat is, és egy kis tartást is ad a maradék héj a szeletkéknek.

2013. máj. 6. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 lencsefőzelék ***** válasza:
Nem szoktam megpucolni én sem, csak megmosom és levágom a két végét.
2013. máj. 6. 13:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!!!

Csíkos lett belöle:)

És volt egy biocukkinim, azt pedig nem pucoltam.

2013. máj. 6. 14:06

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!