Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért csirkemellböl csinálnak...

Miért csirkemellböl csinálnak emberek mindent, csak én nem értem?

Figyelt kérdés

Amikor a csirkecomb fele annyiba kerül ,és szaftossabb finomabb .

Persze van amikor kell 1 szelet rántott csirkemell . de a comból finomabb dolgokat lehet készíteni..

Csirkemell ,gyros pörkölt ,brassói ,stb nálam kiveri a biztositékot..


2013. jún. 12. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Mert hamar kész.


egyébként csirkecomb oké hogy feleannyiba kerül,de leszeded a csontról és máris ugyanannyiba kerül a hús.

bár én ha kapok,akkor csirke felsőcomb filét veszek.

2013. jún. 12. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

Speciel a fogyózók zöme csak csirkemellet képes enni húsként, mert ugye szinte tiszta fehérje... Nem értek egyet a logikájukkal. Én sosem szerettem a szárnyasokat, de a mellehúsát különösen rossznak, száraznak találtam, a nyaka is sokkal jobb volt. Kivéve, ahogy anyám rántotta, finom puha ízletes volt. Bár azt is bármikor elcseréltem volna egy darab disznóra, de az élet már csak ilyen.

Úgyhogy szerintem a fogyózós, jajnehogyzsírosdolgotegyünk kiindulópontból lett ilyen trendi a csirkemell... Szerintem elég egyhangú és unalmas lehet.

2013. jún. 12. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Kiegészítés: mármint úgy értem a tiszta fehérjét, hogy a makrotápanyagokat tekintve :)
2013. jún. 12. 17:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az első mondja: ha kicsontozod a combot, akkor ugyanannyira jön ki kilója. Csontot meg gondolom nem eszel :) Ha egyben sütöd meg, akkor is ugyanannyi az ár, csak megvan az illúzió, hogy kevesebb pénzért többet kaptál.


Egyébként más okok:


Sokan "finnyások", főleg nők és gyerekek csak a melle húsát szeretik, mert az a legpuhább, legomlósabb. Nekem aztán magyarázhatták gyerekként, hogy a ropogós combja bőre milyen finom, csak fintorogtam és a macskának adtam.


A mellet változatosabban el lehet készíteni, mint a combot. A comb formájából adódóan kötött lehetőségeket ajánl, főleg hogy ha kicsontozod, akkor jó eséllyel szét is esik és aprólék lesz belőle.


Mindemellett a mell "elegánsabb", mert fogyasztáskor nem kell trancsírozni, hogy kikerüljük a csontokat, vagy alternatívaként nem kell kézzel turkálni benne.


Mindezt félretéve az ízlés egy egyedi dolog. Férfiak sokszor preferálják a combot, a nők meg a mellét, ez kb. tény. Viszont alapvetően a változatosabb és ízlésesebb elkészítési és tálalási módok miatt népszerűbb a melle, valamint az egyszerűbb felhasználás (nem kell csontozni) miatt.


Azt meg nem értem, a csirkemellpörkölt meg brassói mért veri ki nálad a biztosítékot

2013. jún. 12. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
4. vagyok, lemaradt a mondat vége: * nem tudom, miért veri ki nálad a biztosítékot, ez is egy variáns. Engem meg az akaszt ki (már ha az ízhatásra gondolok), hogy a lekváros-kakaós palacsinta egy tök normális dolog, de nekem meg nem ízlik. Aztán?
2013. jún. 12. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!