Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell megpucolni a garnélát?

Hogy kell megpucolni a garnélát?

Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:
a fejét lecsavarod. Kicsit szétnyitod a lábánál.A hüvely ujjadat elkezded végigtolni a "hasán" ahol a lábai vannak.Le fog róla válni szépen az a hártya, ami kintin vagy gőzöm sincs mi.A farkát is le lehet így húzni a végén.Ez csak akkor működik, aha rák már meg van főzve, rózsaszín, de általában így lehet kapni a boltokban.
2009. okt. 14. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és ennek az egész testét meg lehet enni?
2009. okt. 14. 12:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen.A garnéla áll egy fejrészből, egy hasi részből, aminek az alján vannak a lábak, és amin van ez a vékony kitin réteg(lehet nem kitin) és farok részből.A farkát meg a fejét ugye leszeded, ahogy írtam, a lábakat is meg az a vékony réteget a testéről, a többit nyugodtan meg lehet enni!
2009. okt. 14. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!