Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem használhat étolajat...

Miért nem használhat étolajat meg hagyományos zsíradékokat az, aki egyszerre lisztérzékeny és laktózérzékeny is?

Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért ne használhatna. semmi köze ehhez a két allergiához a zsíroknak, olajoknak.
2013. júl. 13. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze a vaj és a tejesmargarin kivétel, azt valóban ne használjon laktótérzékeny, jobb az óvatosság.
2013. júl. 13. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
és a gyomorfekélyem miatt?Akkor nem értem miért nem szerepel a kinyomtatott étrendlistámon egyik sem.
2013. júl. 13. 20:18
 4/6 anonim válasza:
Hagyományos zsíradékok alatt mit értesz? Legtöbb étolaj egyébként gluténnal szennyezett, mi kókuszzsírt használunk helyette.
2013. júl. 22. 10:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Találtam a Pennyben olyan étolajat amin ez áll:Allergén anyagoktól mentes.Most ezt használom,mert nekem a kókuszolaj kicsit luxus..ezért próbálkozok olajjal..szerintem ha ez áll a címkén,hogy allergén anyagoktól mentes,akkor tuti nem szennyezett.Vagy lehetséges?
2013. júl. 23. 01:31
 6/6 anonim válasza:
csak az a baj, hogy a lisztérzékenység nem allergia. allergén anyagok alatt általában szóját, tejfehérjét, tejcukrot, földimogyorót stb. értenek. Én nem vennék mérget rá, hogy gluténtől mentes.
2013. júl. 23. 16:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!