Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A briós tetejére mikor teszik...

A briós tetejére mikor teszik rá a cukrot?

Figyelt kérdés
Gondolom nem sütés előtt mert akkor nagyon megolvadna.
2013. júl. 14. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Utána, azért van rajta olvadt, és egészben megmaradt állapotban is
2013. júl. 14. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Amikor megsült
2013. júl. 14. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Letojásozod, hagyod kicsit száradni, megcukrozod és sütöd.

Kb. 10 percig sül, így nincs ideje megolvadni.

/egy pék/

2013. júl. 14. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
Én pékségben dolgoztam és ott is a sütés után közvetlenül tették rá
2013. júl. 15. 08:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 dev dam ***** válasza:
én is dolgoztam pékségbe és nállunk megkentük tojással utána cukort és sütés .
2013. júl. 16. 22:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
90%

második vagyok

nem értem a lepontozást...

Pékként csak illik tudnom hogy készül a cukros briós...

Egyik vizsgatétel volt annak idején, a receptura azóta sem változott.


[link]

2013. júl. 18. 09:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!