A briós tetejére mikor teszik rá a cukrot?
Figyelt kérdés
Gondolom nem sütés előtt mert akkor nagyon megolvadna.2013. júl. 14. 21:13
1/6 anonim válasza:
Utána, azért van rajta olvadt, és egészben megmaradt állapotban is
3/6 anonim válasza:
Letojásozod, hagyod kicsit száradni, megcukrozod és sütöd.
Kb. 10 percig sül, így nincs ideje megolvadni.
/egy pék/
4/6 anonim válasza:
Én pékségben dolgoztam és ott is a sütés után közvetlenül tették rá
5/6 dev dam válasza:
én is dolgoztam pékségbe és nállunk megkentük tojással utána cukort és sütés .
6/6 anonim válasza:
második vagyok
nem értem a lepontozást...
Pékként csak illik tudnom hogy készül a cukros briós...
Egyik vizsgatétel volt annak idején, a receptura azóta sem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!