Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meg kel a tészta, ha nyírfacuk...

Meg kel a tészta, ha nyírfacukrot használtam a tésztájába?

Figyelt kérdés

Langyos, cukros (igazi) tejben kissé felfuttattam az élesztőt. Viszont a tésztájába nyirfacukrot tettem. Aggódom, mert nem nagyon akar megkelni.

De ha belegondolok, a lángos tésztája is megkel, még sincs benne cukor.


2013. aug. 19. 10:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy milyen cukrot tettél bele, meg kell kelnie, ha az élesztő jó volt.
2013. aug. 19. 14:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze, az élesztőgombák falatozgatnak a lisztből. Meg fog kelni, legfeljebb lassabban. Elég meleg helyen tartod?
2013. aug. 19. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Aztán végül a kocsi műszerfalán hatalmasra megkelt. :)

Köszönöm a válaszokat, kissé türelmetlen voltam.

2013. aug. 19. 14:14

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!