Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fehérbort pácban mivel tudok...

Fehérbort pácban mivel tudok helyettesíteni?

Figyelt kérdés

Kínai szezámmagos-mézes csirkét szeretnék csinálni, és a bunda"tésztába" a receptem szerint kell egy pici fehérbor.

Nem szeretjük a fehérbort, így nincs itthon, amiatt az egy kortyocska miatt meg nem akarok venni egy egész üveggel, mert úgyis csak pocsékba menne, megromlana.

Mivel helyettesítsem? Gondoltam egy pici citromlére, vagy butaság lenne?

Kell egyáltalán helyettesíteni, vagy csak hagyjam ki, és kész?


2013. szept. 18. 13:31
 1/3 anonim ***** válasza:
csak hagyd ki..
2013. szept. 18. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Én egy pici ecetet tennék a pácba. Leginkább balzsamecetet, ha az nincs akkor akármilyen jó szerintem.
2013. szept. 18. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez a recept tökéletes bor nélkül is. ne tegyél bele semmit bor helyett, nem kell, hogy savas legyen.Az a csöppnyi bor csak afféle illúzió benne, de az ízében se nem oszt se nem szoroz.
2013. szept. 18. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!